Simon Daniels
Simon Daniels
Unregistered User
Groups: Anyone
Posts in libav-users
12
Show   Total: 32 items
Date Subject Count Location
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 0 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 0 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 0 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 4 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 5 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 4 replies libav-users
Re: Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 7 replies libav-users
[Libav-user] Frames are not visually lining up between my code and ffmpeg.exe 15 replies libav-users
Re: Save frame to jpg with data from avcodec_decode_video2 0 replies libav-users
[Libav-user] Save frame to jpg with data from avcodec_decode_video2 7 replies libav-users
Re: Empty .MTS output videos when using -ss command line argument 0 replies libav-users
[Libav-user] Empty .MTS output videos when using -ss command line argument 2 replies libav-users
Re: got_picture_ptr of avcodec_decode_video2 always returns 0 for a particular MTS file 2 replies libav-users
Re: got_picture_ptr of avcodec_decode_video2 always returns 0 for a particular MTS file 4 replies libav-users
Re: got_picture_ptr of avcodec_decode_video2 always returns 0 for a particular MTS file 6 replies libav-users
Re: got_picture_ptr of avcodec_decode_video2 always returns 0 for a particular MTS file 7 replies libav-users
[Libav-user] got_picture_ptr of avcodec_decode_video2 always returns 0 for a particular MTS file 9 replies libav-users
Re: Seeking during trimming command takes quite a while 0 replies libav-users
[Libav-user] Seeking during trimming command takes quite a while 2 replies libav-users
Re: Batch trimming commands 0 replies libav-users
12